Kyllä täällä ollaan vielä olemassa, ja neulotaankin, tosin hi-taas-ti.

864137.jpg

Malli: Moda 1/07
Lanka: Online Supersocke 100
Puikot: 2

Vihdoinkin sain nämä valmiiksi. Aloitin ihan ohjeen mukaan, tosin säätelin vähän silmukkamääriä ohuemman langan vuoksi. Ensimmäisen sukan purin melkein kokonaan, koska alkoi näyttää siltä, että lanka ei riitä, ja into lopahtikin siihen pitkäksi aikaa. Jätin varresta pari ruutukerrosta pois ja vaihdoin sitten kantapäänkin lappuversioon, ranskalaisella käännöksellä. Istuu paljon paremmin kuin ohjeen mukainen, joka teki sukasta liian tiukan ja oli muutenkin vähän hämärä. Kärkikavennuksetkin tein aika lailla omasta päästä.

Dominoruudut taitaakin olla niitä harvoja malleja, joissa pätkävärjätty lanka saattaa olla edukseen. Sukissa kun on kuitenkin dominoruutuja, vahvistettua kantapäätä ja sileää, tulee pätkävärjätystä langasta melkoisen levoton kokonaisuus.

Koska käsi kestää neulomista ja virkkaamista vain hyvin pieninä annoksina, täytyy keksiä välillä jotain muuta puuhasteltavaa. Innostuin kesällä paperiaskartelusta, ja perustin sitä varten erillisen blogin, mitokondrion harharetket. Enimmäkseen olen askarrellut ATC-kortteja.