Mun oli tarkoitus pyrkiä suunnittelemaan enemmän tekeleitä itse, mutta tämänhetkinen toiminta on ihan päinvastaista. Neulon ja virkkaan vain kaikkea ääliöhelppoa suoraan ohjeesta. Siten tulee ainakin joskus jotain valmista, vähänkin monimutkaisemmilla omilla virityksillä kun on taipumus jäädä ikuisiksi ufoiksi heti ensimmäisen vastoinkäymisen sattuessa.

416305.jpg

Aloittelin kietaisuneuletta vuoden takaisesta Novitasta, lankana merinoinen Wool. Kivan tuntuista neulottavaa, mutta tiheys saattaa olla vähän pielessä, kun en jaksanut neuloa mallitilkkua. Säädän sitten tarpeen mukaan ohjetta, kunhan tuo etenee johonkin vaiheeseen.

416304.jpg

Vähän enemmän luovuutta on tässä vihreässä hörtylässä. Jotain huivintapaista siitä piti tulla, ensin neuloen, sitten toisella tapaa neuloen ja lopulta virkaten. Ei tullut, tuli kurkkusalaatti. Purkuun siis, ehkäpä neljäs kerta toden sanoo.

416306.jpg

Piti ostaa tämmöinenkin vimpain kun kerran vastaan tuli. En ole haarukkavirkkausta ennen kokeillut, eivätkä näkemäni mallit ole kovin suurta innostusta saaneet aikaan, mutta ehkä vielä joskus keksin jotain. Aika hidastahan tuo vaikutti olevan, ja lankaakin kai kuluu melko paljon.

Ensi kerralla ehkä jotain valmista.