Hiljaisuuden jälkeen täälläkin syntyy taas jotain. Ei kovin nopsaan, mutta kuitenkin.

Sininen läjä ja valkoinen riekale sen kyljessä muotoutuvat toivottavasti jonakin päivänä laukuksi. Mitokondrio on kammottavan epätasainen ja tehty kaikkien sääntöjen vastaisesti (intarsiaa pyöröneuleessa!), mutta uskon huovutuksen ihmeitätekevään voimaan.

th_jutut008.jpg

Taas sitä mustaa Angorellaa. Tuuliviirilankaa, se puhuu ja puhuu ja sanoo haluavansa vaikka minkälaisiksi huiveiksi, mutta aina muuttaa mielensä. Tällä kertaa taitaa kuitenkin olla tosi kyseessä, Birds Eye Shawl vaikuttaa olevan se oikea. Ihanan erikoinen malli.

th_jutut004.jpg

En yhtään muista mitä olen ajatellut ostaessani pussillisen erivärisiä Samos-keriä, pääsääntöisesti yhden kerän per väri. Jotain kai niistäkin pitää tehdä, mutta värit on vähän turhan pastellisia mihinkään raidalliseen. Virkkasin valtavan neliön, joka vielä hieman hakee tarkoitustaan, mutta siitä ehkä kasvaa joku kokonaisuus.

 th_jutut001.jpg

Monta kuukautta katkolla ollut Mystery Shawl 2 neuloutui eilen yhden kerroksen. Päätin jättää nelosvihjeestä viimeisen neljänneksen tekemättä ja aloittaa vitosvihjeen eli reunuksen. Olen täysin kyllästynyt koko huivin tekemiseen, mutta en luovuta. Ihan kiva kesähuivi siitä varmaan tulee valmistuttuaan.