Neulomiselle on jäänyt aikaa kovin vähän, mikä toisaalta onkin ollut ranteelle hyväksi. Aina on silti jotakin tekeillä. Pikkuisia vilautuksia vain:

th_kpy003.jpg  th_kpy010.jpg

Nurjaa puoltaan esittelevä kävyn näköinen juttu on iäisyyden myöhässä oleva lahjahuivi, josta tulee isona Ella. Meinasin tehdä kolmion, mutta päädyin sittenkin alkuperäiseen V:n malliseen. Tuntuu ettei mulla ole ollut aikaa sen tekemiseen juuri yhtään, mutta se etenee silti hirmu nopeasti. Jos olisin tehnyt sitä vähänkin ahkerammin, se olisi valmistunut jo aikaa sitten.

Viheriäinen viritys saattaa muotoutua Whirlygig Scarfiksi. Aloitin kiekulaa enemmillä silmukoilla ja pyörönä toisin kuin ohjeessa. Voi olla että tuo pätkä joutuu purkuun ja aloitan uudestaan paksummilla puikoilla, jälki on sen verran tönkköä. Jos lanka riittää, noita voisi tehdä kaksi ja käyttää yhtenä huivina. Projekti joutunee kuitenkin katkolle, sillä sen eteen on kiilaamassa hieman suuruudenhulluja joululahjasuunnitelmia. Sitä paitsi noin kapoinen huivi taitaa olla lämpimämpien ilmojen koristus.