Dääm. Olen neulonut oikean ranteeni tärviölle. Sierainjakusta puuttuu enää kasaus ja kaulus/reunus, mutta se ei valmistune ihan heti, sillä taidan pitää pakollista taukoa neulomisesta. Lepuutin viikonlopun rannetta, olin neulomatta ja käyttämättä hiirtä, mutta maanantaina junamatkalla en enää malttanut pidättäytyä, vaan neuloin toisen hihan loppuun.  (Neulojan logiikkaa - jännäsin riittääkö meneillään oleva kerä hihaan ja yritin neuloa nopeammin saadakseni kappaleen valmiiksi ennen kuin lanka loppuu :D ) Yritin epätoivoissani myös opetella neulomaan niin, että liikutan lähinnä vasenta kättä, mutta ei siitäkään juuri apua ollut. Rannetta pistelee ja jomottaa, enkä uskalla enää rasittaa sitä, ettei se kehity vakavammaksi. Pakkolomalle siis. Tylsää, koska ideoita pursuilee jatkuvasti, ja tuon jakunkin haluaisin ylleni kun vielä on talvista.

Sain sentään aiemmin jotain valmiiksikin, taas kerran lapaset. Tilauksesta, lankana nimetön huovutuslanka, kuvio on kirjottu punosketjupistoin Nallella ja jatkuu molemmissa käsissä kämmenpuolelle. Lapaset eivät huopuneet kovinkaan paljoa yhdellä pesukonekierroksella, joten päätin hoitaa homman loppuun käsin, mikä osoittautui virheeksi. Leivoin lapsuja pari tuntia väkivalloin, kädet maitohapoilla, enkä saanut niitä siltikään kutistumaan ihan tarpeeksi. Ranne ei ollut tästäkään operaatiosta erityisemmin mielissään. Lopulta lapaset kuitenkin asettuivat ihan kohtuulliseen muotoon, mutta vannoin, etten enää ikinä huovuta mitään käsin.

th_mlap004.jpg

Jotta postaus ei olisi ihan näin negatiivissävytteinen, yritän lantrata sitä toivottamalla oikein hyvää ystävänpäivää. Vuorokausi tosin vaihtui jo, mutta ei takerruta yksityiskohtiin.