Kas tässä pari kuvaa keskeneräisyyksistä. Vasemmalla pönöttää muutamaa senttiä vajaa Sierainjakun etukappale. Oikealla lapaseksi aikova asia, ihkauudet bambu-addit sekä näyte siitä, että vihdoin opin kerimään tasaisia omenanmuotoisia sisältä juoksevia lankakeriä, jotka seisovat omin jaloin paikallaan eivätkä pyöriskele ympäriinsä.

th_kesken002.jpg  th_kesken001.jpg

------------

Maiju heitti mua meemillä:

Tehtävänanto:
Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


Tällä hetkellä ylläni on hyvin keskimääräinen kotivarustus:
  • musta 3/4-hihainen puuvillaneulepaita, yksi lempivaatteistani joka on sikäli harvinainen, että se on ostettu H&M:sta noin kahdeksan vuotta sitten ja edelleen käyttökuntoinen
  • punaiset Luhta-samettiverkkarit, ainoat oikeat kotihousut
  • mustat alushousut
  • vaaleanvihreät paljettikoristeiset rintaliivit :D
Taidan olla pahis ja laiminlyödä säännöt jättämällä haastettavat nimeämättä. Jos joku kokee haluavansa jakaa vaatetustilanteensa, voi katsoa itsensä tässä haastetuksi.