Varoitus: luvassa huonoja valokuvia vieraasta kamerasta johtuen.

Ihan ensiksi edellisestä postauksesta unohtunut asia, punamustaraitaisille sukille ja säärystimille annoin nimeksi Horna.

Sitten uusin uutissähke, sain äsken valmiiksi Hippy-Clapotiksen, siitä kuvia ja tietoja myöhemmin.


th_aib.jpg

Yllä jonkinlainen plagiaatio mallista, joka lienee nimeltään Interlocking Balloons, kirjasta Scarf Style. Näin syksyllä muutamassa blogissa kuvia mallista, ja oli heti pakko päästä kokeilemaan. Kyseistä kirjaa ei käsillä ollut, enkä sitä jaksanut ruveta mistään metsästämään, joten tiirasin valokuvien perusteella miten mallineule tehdään. En tiedä kuinka täsmälleen onnistuin mallin selvittämään, mutta se ainakin näyttää ihan riittävän samalta. Tunnistamaton akryylilanka, puikot 4.

th_apalma.jpg

Tämä kammotus on tehty mustikkatahritun värisestä Palmasta, jota olen jostain käsittämättömästä syystä muinoin ostanut. Sitä ei onneksi ole tarkoitettu käytettäväksi sellaisenaan, vaan se saa hoitaa aluslapasen virkaa, piilossa pinnan alla. En edes muistanut kuinka inhottavaa Palman neulominen on, mutta hyvä puoli langassa on se, että se kätkee armollisesti kaiken epäilyttävän, joten esimerkiksi kavennukset voi tehdä ihan miten sattuu, ja työ valmistuu nopeasti. Nelosen puikoilla aluslapaset valmistuivat muutamassa tunnissa.

th_alangat.jpg 

Valitettavan kellertävä kuva päivän lankasaaliista. Kaikki kerät ovat Nallea ja Seiskaveikkaa. Uutuusväreistä itseäni viehättävät eniten vaaleanvihreät. Olen sikäli onnellisessa asemassa, että olen alkanut neuloa villaa sisältäviä lankoja vasta hiljattain, joten kaikki tavislangatkin ovat minulle uutuuksia. Jonkin aikaa saanen siis nauttia uutuudenviehätyksestä myös Novitalaisten peruslankojen kanssa, uutuusvärejä tahi ei. Uskokaa tai älkää, en ole vielä koskaan neulonut silmukkaakaan Seitsemää veljestä.