Nyt on joku kumma päättämättömyys valloillaan. En oikein saa aloitettua mitään järkevää, vaikka ideoita onkin. Sukat Onlinen Supersocke 100:sta ovat jo pitkään pyörineet mielessä, ja mulla oli oikein hieno ajatus dominosukista, mutta kohtasin teknisiä ongelmia. Sitä paitsi uusin Moda teki ne jo paljon paremmin. Testipalat näyttivät kuitenkin aika kivoilta, tosin ne vaihtoivat sittemmin olomuotoaan ruuduista sukanvarpaiden kautta ihan langaksi vaan. Onneksi tämä lanka tuntuu kestävän purkamista aika hyvin.

338807.jpg


Aloittelin petroolinsinisestä Woolista jonkinlaisen palmikkopaidan hihaa, mutta se alkoi tympiä jo nyt. Tarvitsisin ehkä selkeämpiä suunnitelmia, jotta tietäisin missä vaiheessa olen menossa ja paljonko on vielä jäljellä. Kymmenen sentin hihanpätkän aikana tuli niin monta "tämän voisi tehdä paljon järkevämminkin" -oivallusta, että tämäkin alku taitaa joutua purkuun. Ikävä kyllä Wool ei siedä kovin montaa purkamiskertaa nuhraantumatta, joten täytyy varmaan suunnitella seuraava aloitus hyvin.

338808.jpg


Jotain olen sentään saanut valmiiksi asti. Pakkasten tultua tajusin että pipotilanteeni on kovin huono, joten oli tehtävä äkkiä joku pikainen yhden illan peruspipo.


358182.jpg

Malli: oma
Lanka: Novita Rustika
Puikot: 6

...tämä ei taas tietenkään mätsää minkään omistamieni lapasten tai huivien kanssa, mutta jos on tarpeeksi kylmä, se ei juurikaan haittaa.